Thanksgiving Break Osa 2

Muutama päivä sitten palattiin koulunpenkille ja huomaa kyllä tosiaan kuinka meininki on muuttunut ja suurinosa ottaa lähenevät finalsit tosi vakavasti. Itsellä on kouluhommat tälle lukukaudelle melkolailla loppusuoralla, ja tämän päivän harjoitusoikeudenkäynnin jälkeen on palautettavana enää muutama kirjallinen työ eikä kokeitakaan ole kuin yksi (onneksi)!


Kiitospäivää vietettiin torstaina 22.11. kuuden henkilön porukalla kotona, hyvän ruuan ja seuran parissa. Edellisiltana vietettiin kavereiden kanssa "friendsgiving", jonne kaikki toi mukanaan jotain syömistä ja nautittiin yhdessä olosta ja siitä, että kerrankin melkein kaikki mun vaihtarivuoden aikaiset kaverit oli lomalla koulusta tai muista kiireistä.




Torstaina koko perhe auttoi pöydän kattamisessa, koska Carole eli mun vaihtarivuoden host-äiti oli tiukasti vastuussa ruuanlaitosta. Meille lapsille jäikin tiskaus ja siivous. Kiitospäivän pöytään kuului kalkkunaa, perunamuusia, karpalohyydykettä/hilloa, papuja, deviled eggs (ikuinen oma suosikki), stuffing and gravy sekä kinkkua. Jälkiruoaksi kirsikka-, omena- ja kurpitsapiirakkaa. Loppuilta menikin rennosti ottaen ja ruokaähkyä sulatellen.




Joulukoristeet löytäneet tiensä jo naapuruston pihoille!

Torstai-iltana mun perheen nykyiset vaihtarit lähti kalastelemaan aikaisia  Black Friday -tarjouksia. Koko porukalla sitä postissa tullutta armotonta mainosnivaskaa kahlattiin läpi, mutta itse en tänä vuonna jaksanut yhteenkään kauppaan sen ihmismassan keskelle lähteä, ja noh, säästinpähän enemmän näinpäin. On kyllä muisteltava mikä kokemus Black Friday oli kolmisen vuotta sitten kun vaihtarina sen ekaa kertaa koin. Ihmisillä 5 tv:tä kärryssä ja jokaikinen pienkodinkone keittiöön. Joo, niitä myytiin varmaan viidellä dollarilla, mutta välillä piti kyllä miettiä että "ihanko oikeesti"? Sen enempää kantaa ottamatta, se oli mieleenpainuva ja unohtumaton kokemus, mutta kerta taisi riittää, ainakin toistaiseksi.

Säässä kuin säässä.

Ensi viikonloppuna suunnataan väittelyjoukkueen kanssa turnaukseen Miamin lämpöön Floridaan, joka kuulostaa hyvältä vaihtelulta tämänhetkiseen pakkaskeliin (!!).

Comments

Popular posts from this blog

The Big Island, Hawaii

Introduction

Vaihto-opiskelu ja viimeinen lukuvuosi